Wij zijn een autogarage in Leiderdorp. Onze visie is dat een garagebedrijf er is om klanten te helpen met hun vervoersmiddel. Daarom zetten wij alles op alles om u tot in perfectie te helpen.
Uw tevredenheid is onze beloning.

Wij bieden een uitgebreid assortiment van diensten aan. Door de vele kennis die Pascal heeft opgebouwd met zijn dealerwerk is er niks wat niet aandurven. Daarnaast zijn wij volledig bevoegd bij het RDW om APK's te mogen uitvoeren. Ook zijn wij een erkende leerplek om zo een jonge generatie autmonteurs een leuke dynamische werkplek te kunnen geven.

WAAROM AUTOSERVICE ACHTHOVEN?

 • Bij ons kunt u altijd gebruiken maken van GRATIS vervangend vervoer
 • Wij zijn RDW bevoegd voor het uitvoeren van APK's
 • Door onze moderne apparatuur kunnen wij overweg met de modernste auto's
 • Wij geven altijd van tevoren een belletje met een prijsopgave
 • U houdt altijd persoonlijk contact met Mielou
%
KLANT-
TEVREDENHEID
AUTO'S
PER DAG
BANDEN VERVANGEN
PER JAAR
TELEFOONTJES
MET KLANTEN
 • "Zonder afspraak ben ik uitstekend geholpen. Zeer vriendelijk personeel. De sneeuwkettingen waren niet voorradig, maar werden na 1 telefoontje binnen korte tijd afgeleverd. Ook nog prettig geprijst. Een pluim (warme douche) verdient deze garage."

  Mevrouw Kuijper (VIA: ANWB reviews)
 • "We komen hier al jaren. Sinds een paar maanden zit Autoservice Achthoven op een mooie, nieuwe en veel ruimere locatie aan de Hoofdstraat in Leiderdorp. Eigenaar Pascal en zijn medewerkers zijn bijzonder vakkundig en altijd uitermate vriendelijk. De jaarlijkse APK, beurten & reparaties worden voor een betaalbare prijs uitgevoerd. Een betrouwbare garage waarbij de Klant nog Koning is en je niet het gevoel hebt dat er onnodig onderhoud & reparaties worden uitgevoerd. Mocht het nodig zijn staat er een goede leenauto of -fiets voor je ter beschikking. Deze garage raden we daarom al jaren bij iedereen aan."

  ArnoM (VIA: ANWB reviews)
 • "Super bedrijf, onze 5 jaar oude Volvo was echt goed stuk maar hij heeft hem gelukkig weer aan de praat gekregen. Hij heeft alles zo goedkoop mogelijk vervangen ipv overal maar roekeloos dure artikelen voor te gebruiken. Ook kan hij de auto gewoon uitlezen zodat ze dat bij de volvodealer ook doen en dat scheelt ons een hoop centen. Kortom de service is optimaal en ik heb heel veel vertrouwen in deze garage. Ze hebben er in ieder geval weer een vaste klant bij al hoop ik er uiteraard niet te vaak te hoeven komen."

  coraa3aan (VIA: ANWB reviews)

ONS VERHAAL

Autoservice is in 2007 opgezet door Pascal Schoenmaekers. Hieronder leest u zijn verhaal:

 • //VERHAAL VAN PASCAL//