-= Wij zijn van 31 Juli tot en met 28 Augustus Gesloten. =-

 • autoservice Achthoven
  MEER INFORMATIE

WAAROM AUTOSERVICE ACHTHOVEN?

Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote garage in het oude dorp van Leiderdorp
Onze vakmannen staan altijd voor u klaar

 • PERSOONLIJK CONTACT

  Pascal en zijn collega's staan u altijd graag te woord en leggen u graag uit hoe het ervoor staat met uw auto.

 • BESTE MATERIALEN

  Wij gebruiken alleen de onderdelen die goedgekeurd zijn door het merk van uw auto. Tevens is onze werkplaats van de modernste apparatuur voorzien

 • GRATIS VERVANGEND VERVOER

  Bij ons krijgt u altijd GRATIS vervangend vervoer. U hoeft alleen de brandstof te betalen voor wat u gereden heeft.

 • "Zonder afspraak ben ik uitstekend geholpen. Zeer vriendelijk personeel. De sneeuwkettingen waren niet voorradig, maar werden na 1 telefoontje binnen korte tijd afgeleverd. Ook nog prettig geprijst. Een pluim (warme douche) verdient deze garage."

  Mevrouw Kuijper (VIA: ANWB reviews)
 • "We komen hier al jaren. Sinds een paar maanden zit Autoservice Achthoven op een mooie, nieuwe en veel ruimere locatie aan de Hoofdstraat in Leiderdorp. Eigenaar Pascal en zijn medewerkers zijn bijzonder vakkundig en altijd uitermate vriendelijk. De jaarlijkse APK, beurten & reparaties worden voor een betaalbare prijs uitgevoerd. Een betrouwbare garage waarbij de Klant nog Koning is en je niet het gevoel hebt dat er onnodig onderhoud & reparaties worden uitgevoerd. Mocht het nodig zijn staat er een goede leenauto of -fiets voor je ter beschikking. Deze garage raden we daarom al jaren bij iedereen aan."

  ArnoM (VIA: ANWB reviews)
 • "Super bedrijf, onze 5 jaar oude Volvo was echt goed stuk maar hij heeft hem gelukkig weer aan de praat gekregen. Hij heeft alles zo goedkoop mogelijk vervangen ipv overal maar roekeloos dure artikelen voor te gebruiken. Ook kan hij de auto gewoon uitlezen zodat ze dat bij de volvodealer ook doen en dat scheelt ons een hoop centen. Kortom de service is optimaal en ik heb heel veel vertrouwen in deze garage. Ze hebben er in ieder geval weer een vaste klant bij al hoop ik er uiteraard niet te vaak te hoeven komen."

  coraa3aan (VIA: ANWB reviews)